CHP Çorlu Genişletilmiş Danışma Toplantısı yapıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu ilçe örgütü 'Genişletilmiş Danışma Toplantısı' yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda, 'Yaklaşan Yerel Seçimlerin Değerlendirilmesi' üzerinde söz alan konuşmacılar, konu hakkında görüşlerini dile getirdi.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal sahnesinde yapılan toplantıdaki açış konuşmasına, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınayarak başlayan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, ''Meclis'te kabul edilen büyükşehir yasa tasarısı ile bilikte, önümüzdeki yerel seçimlerde hem ilçemizin yerel yöneticilerini, hem ilimizin yerel yöneticilerini seçeceğiz. Yapılacak seçimlerde nasıl bir yol haritası izlememiz gerektiğini ve bunun sorumluluğunun oluşmasında sizlerin katkıları çok önemlidir.'' dedi. Kum, yapılan son 3 yerel seçimlerde CHP, AK Parti ve MHP'nin aldığı oyların gösterildiği bir sunum ile katılımcılara bilgi verdi.

Partililer, söz alarak yerel seçimlerde nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda görüşlerini ve projelerini anlattı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, büyükşehir belediyesi çalışmalara başladıktan sonra ilçe belediyelerinin, 'çiçek dik, çiçek topla' belediyeleri haline geleceğini söyleyerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni mutlaka almaları gerektiğini söyledi.

CHP Çorlu ilçe örgütü 'Genişletilmiş Danışma Toplantısı'na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer, İl Başkanı Recep Palabıyık, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, parti yönetimi ve CHP'li vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber