Beypazarı TOKİ evleri sahiplerini buldu

Ankara Beypazarı'nda, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beypazarı Ticaret Meslek Lisesi salonunda noter huzurunda yapılan çekilişe Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp, AK Parti İlçe Başkanı Avni Erdoğan, TOKİ temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 32 adet 3+1 ve 208 adet 2+1 konut için hak sahipleri erken saatlerde salonu doldurarak heyecanla kura çekimini bekledi. Kura çekimi öncesi konuşan Başkan Özalp, ?Bu evler için Beypazarı Belediyesi olarak 24 dönüm arazi bağışladık. Geçmiş dönemlerde TOKİ evleri için yapılan çalışmalar talebin az olması sebebiyle başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Ancak son yaptığımız çalışmada 222 vatandaşımızın para yatırması ile birlikte TOKİ evlerinin yapımı başladı. Binalarımız yükselmeye başladıktan sonra hemşehrilerimizden yine yoğun şekilde talepler gelmeye başladı. Şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? dedi.

Kurada ismi ilk çıkan Müjdat Sandıkçı sahibi olduğu dairenin kurasını çekti. Kura çekimi sonrası vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber