Aydın'da yılın öğretmeni Söke'den seçildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nce 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle illerde mesleğinde fark yaratan öğretmenleri seçti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Söke Behiye Hanım Ortaokulu Güzel Sanatlar Öğretmeni Ayla Dursun, Aydın'da "yılın öğretmeni" seçildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Ankara'daki kutlamalara katılacak olan Ayla Dursun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün vereceği yemeğe katılacak.

Behiye Hanım Ortaokulu Güzel Sanatlar Öğretmeni Ayla Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oldukça heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"TÜBİTAK tarafından organize edilen 'Bu Benim Eserim' yarışmasında Aydın'da birinci olduk. Bölgede sergilendi. Söke'de ilk defa sanat alanında böyle bir yarışma yapıldı. Toplum yararına atık maddeler üzerinde çalışma yaptık. Esnafları dolaşıp atık maddeleri topladık. Bu maddelerden oyuncak setleri yapıyoruz. Çalışmaları ilçeye gönderdik. İlçede seçilip Aydın'a gitti. Aydın'dan da dosyamız Ankara'ya gitti. Ankara'da benim seçildiğim haberini alınca çok sevindim. İnsanın emeğinin karşılığını alması çok güzel. Ankara'da okulumu, Söke'yi ve Aydın'ı en güzel şekilde temsil edeceğim. Bu benim için ayrı bir motivasyon olacak. Daha çok çalışacağım."

Söke Behiye Hanım Ortaokulu Müdürü Volkan Şenarslan ise öğretmenlerinin

"yılın öğretmeni" seçilmesinin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Muhabir: Muzaffer Yavaşoğlu / Suat Deniz

Yayıncı: Ramazan Ercan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber