Henden'den Güneydoğudaki öğrencilere anlamlı bağış

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Güneydoğu'da öğrencilerin bir televizyon programında kitap okumadıklarını açıklaması üzerine evinde bulunan kütüphanesindeki 300 kitabı öğrencilere bağışladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Güneydoğu da bir okulda öğrencilerin kitap okuyamadıklarına yönelik haber üzerine etkilenerek söz konusu okuldaki öğrencilere evinde bulunan kütüphanesindeki 300 kitabı bağışladı.

Kitapları Alaplı TOKİ İlkokuluna bağışlamak istediğini ama Güneydoğu daki öğrencilerin kitaplarının olmaması dolayısıyla Güneydoğu' daki öğrencilere bağışladığını belirten Henden, "Alaplı MYO olarak okullarımızla işbirliği içinde çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda sosyal sorumluluk projesi kapsamında bazı okullarımıza destek veriyoruz. Benim evimdeki kütüphanemdeki kitapları TOKİ İlkokulu'na bağışmayı düşünüyordum ama izlediğim bir televizyon programında Güneydoğu'da ki bir okulda öğrencilerin kitap okuyamadıklarını söylemeleri beni çok etkiledi. Bende evimdeki kütüphanemdeki 300 adet kitabı Güneydoğu'daki öğrencilerimize bağışladım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber