Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli, bakanların katılımıyla atılacak

Şahinbey Sanayi Sitesi'nin temeli, 25 Kasım Pazar günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerinin katılımı ile atılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı sanayi sitesi alanında incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, ?Başta eski garajlar bölgesi olmak üzere, şehir merkezinde kalan, trafiği ve günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen oto tamirci esnafımız için modern ve rahat bir çalışma alanı olan Şahinbey Sanayi Sitesi'nin temelini atıyoruz. 25 Kasım Pazar günü saat 12.00'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerimizin katılımı ile temelini atacağımız sitemizde 945 adet iş yerimiz olacak." dedi.

Sanayi sitesinin tamamlanması için öngördükleri sürenin 400 gün olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, "Gelecek yıl bitmeden, bu sanayi sitemizi tamamlayıp inşallah esnafımızın ve Gaziantepimizin hizmetine sunmuş olacağız. Mavikent bölgesinde yapacağımız temel atma törenine Gaziantepli hemşehrilerimi, özellikle de sanayici ve küçük sanayi ile uğraşan değerli arkadaşlarımızı bekliyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber