Kamyonun altında kaldı, burnu bile kanamadı

Kadıköy'de, kamyonun altında kalan 62 yaşındaki kadının burnu bile kanamadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burnu bile kanamayan yaşlış kadın, vatandaşlar tarafından kamyonun altından çıkartılarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Olay, saat 13.00 sıralarında Kozyatağı Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Gülcihan Vural (62), seyir halinde olan Şükrü Demir'in kullandığı 34 RHG 12 plakalı hafriyat kamyonunun altında kaldı.Çevredeki vatandaşların gözleri önünde meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Yaşlı kadının ezildiğini düşünerek büyük bir endişe içinde yardımına koşan vatandaşlar, gördükleri karşısında inanamadı. Kamyonun altında yatan Vural'ın burnu bile kanamamıştı. Hemen kamyonun altından çıkartılan Gülcihan Vural için sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, Gülcihan Vural'ı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavi altına alınan Vural'ın yaralanmadığı, korktuğu için tansiyon problemi yaşadığı belirtildi.

Bu arada, kazayla ilgili inceleme başlatan polis, kamyon sürücüsü Şükrü Demir'i gözaltına aldı.

Gülcihan Vural'ı kamyonun altından çıkartan bir görü tanığı, "Kadın yolun karşısına geçmeye çalışıyordu. Bu sırada kamyonu fark etmeyince altında kaldı. Çok korktuk. Biz öldüğünü sandık. Yanına gittiğimizde hiç bir şey olmamıştı. Burnu bile kanamamıştı." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber