Emniyetten kurumlara güvenlik toplantısı

Emniyet'in Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından, kamu kurumlarında ve sivil toplum örgütlerinde toplumsal ve kişisel güvenlik önlemleri toplantıları gerçekleştiriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu kurumlarında güvenlik önlemlerinin artırılması ve bu konuda memurların bilinçlendirilmesi amacıyla, Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri tarafından, Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi'nde toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan polis memuru Levent Çakır, kurumlar arası ve derneklerde bu tür toplantıların ve bilgilendirme seminerlerinin önemli olduğunu söyledi. Herzaman vatandaşların içinde olduklarını belirten Çakır konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizler Toplum Destekli Büro Amirliği olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda huzur toplantılarımız oluyor. Vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile de ortaklaşa çalışacaklarını belirten Çakır, suç ve suça yönelik bir durum olduğu zaman 155 Polis Hattı'nın aranması gerektiğini hatırlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber