Kendisini bekleyen yolculara çarptı

Kadıköy'de, durağa hızla yaklaşan halk otobüsü, bekleyen yolcular ile bir minibüse çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaz, saat 09.00 sıralarında D-100 karayolu Ankara istikametindeki Devlet Malzeme Ofisi durağında meydana geldi. İddiaya göre durağa hızla yaklaşan İrfan Aysan'ın kullandığı 34 DK 1255 plakalı özel halk otobüsü, önce duraktaki yolculara ardından da Ahmet Aydın'ın kullandığı 34 M 5652 plakalı Gebze Harem arasında yolcu taşıyan minibüse çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan Recep Çelik ve Şeyma Nur Şirin Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Turgay Şener ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar ise çevredeki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anını anlatan minibüs sürücüsü Ahmet Aydın, "Ben durakta yolcu aldıktan sonra hareket ettim. Arkadan gelen otobüs hızla çarptı. Nasıl olduğunu anlayamadım. Otobüs şoförü nasıl olduğunu daha iyi bilir." şeklinde konuştu.

Minibüs sürücüsünün suçladığı otobüs şoförü İrfan Aysan ise, konuşmak istemediğini söyledi.

Durakta beklerken kazaya tanık olan bir kişi de, "Minibüs tam hareket etmişti ki arkadan gelen otobüs durağa daldı. Bu sırada bazı yolculara da çarptıktan sonra minibüse vurdu. Yaralananlar yerlerde yatıyorlardı. Çok korktuk." şeklinde konuştu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber