Fethiye'de 12 belde ve 70 köyde elektrik kesintisi yapılacak

Muğla'nın Fethiye ilçesinde genel bakım çalışması kapsamında uzun süreli elektrik kesintisi yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Fethiye şehir merkezi dahil 12 belde ve 70 köye 25 Kasım Pazar günü 07.00 ile 14.30 saatleri arasında elektrik verilmeyecek. TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Muğla İşletme ve Bakım Grup Başmühendisliği'nin ilgi yazısı ile Fethiye'de yıllık bakım gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada Fethiye Trafo Merkezi'nde gerçekleştirilecek 2012 yılı periyodik bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak bölgeler şöyle sıralanıyor: Fethiye ilçe merkezi dâhil olmak üzere Çamköy, Çiftlik, Eşen, Göcek, Kadıköy, Karaçulha, Karadere, Kemer, Kumluova, Ölüdeniz, Seki, Yeşilüzümlü Beldeleri ile ilçeye bağlı toplam 70 köy.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "TEİAŞ Dalaman TM'den beslenen Göcek beldesine bağlı Belenpınar Mahallesi ile Gökçeovacık ve Karacaören köyleri kesintiden etkilenmeyecektir. Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerindeki kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması halinde enerji daha erken verilebileceğinden bu durumun ilgililerce dikkate alınması gerekmektedir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber