CHP İl Başkanı Atila, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Sadık Atila ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KGC Başkanı Veli Altınkaya, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının yaşadığı sorunları dile getirdi. Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Sadık Atila, basının ciddi anlamda bir güç olduğuna değindi. Kayseri'de yerel basının sorunları olduğunu bildikleri ve basının özgür olmasından yana olduklarını kaydeden Atila, "Özgür basının elbette bu ülkeye çok ciddi katkıları olacağını biliyoruz. Basın her zaman yerel ve ulusal basınının bu anlamda özgür olmasından yanayız. Bu nedenle ziyarette bulunduk." dedi.

CHP'ye üye olanların AK Parti'ye de üye yapılmasıyla ilgili bir soru üzerine Sadık Atila, "AK Parti'ye üye yapılan arkadaşlarımız savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Bin kadar arkadaşımız üye yapılmış. Başvuran arkadaşlarımızın imzaları alınıyor. Büyük olasılıkla AK Parti'den üye forumları istenecek. Bundan sonrada savcılığın açıklama yapacağını düşünüyoruz. İl Yönetim Kurulu üyemiz bile AK Parti üyesi çıktı. Arkadaşlar AK Parti'ye gittiklerini ama protesto için gittiklerini söylüyor. Soruşturma devam ediyor. Bekleyip göreceğiz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber