Avrupalı eğitimciler Başkan Nevzat Palta'yı ziyaret etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray Ticaret Meslek Lisesi'nin AB Projesi çerçevesinde hazırladığı Leonardo da Vinci ?Mutlu Bir Gelecek için Doğru Meslek Seçimi? isimli proje kapsamında İtalya, Fransa, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Polonya, Romanya, Macaristan'dan Aksaray'a gelen Avrupalı eğitimciler Okul Müdürü Erdinç Meriç ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı ziyaret etti.

AB'li eğitimcileri makamında kabul eden Belediye Başkanı Nevzat Palta, görüşme sırasında yaptığı açıklamada Bu tür projelerin değişik ülkelerdeki insanlar arasında tanışmaya vesile olduğunu toplumlar arasındaki ön yargıları kırmaya yönelik katkı sağladığını ve ayrıca Aksaray'ın ve ülkemizin tanıtımı açısından da önem arz ettiğini söyledi

Okul Müdürü Erdinç Meriç ise kendilerini ve AB heyetini kabul ettiğinden dolayı Başkan Nevzat Palta'ya teşekkür ederek, ?Mutlu Bir Gelecek İçin Doğru Meslek Seçimi? isimli projede kendilerinin koordinatör okul olduklarını, 14-18 yaş arası gençlerin meslek seçimine etki eden faktörleri inceleyerek mesleki rehberlik konusunda eğitime katkıda bulunmak istediklerini belirtti.

Yapılan görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Nevzat Palta, Avrupalı eğitimcilere Aksaray'ı simgeleyen plaket takdim etti. AB heyeti ise kendilerine gösterilen nezaketten dolayı Başkan Nevzat Palta'ya ve Türk halkına teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber