Öğretmenlerine olan duygularını şiirlerle ifade ettiler

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu'nda ?24 Kasım Öğretmenler Günü' etkinlikleri kapsamında öğrenciler arasında 'Canım Öğretmenim' konulu şiir yazma yarışması düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilere şiir yazma alışkanlığı kazandırmak, öğretmenlerine olan duygu ve düşüncelerini şiirler yoluyla iletmek amacıyla okulun Türkçe zümresi tarafından organize edilen yarışmaya 5, 6, 7, ve 8'nci sınıf öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Geleneksel olarak yapılan yarışmaya yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Yarışma sonunda öğrencilerin şiirleri, Türkçe öğretmenlerinden oluşan beş kişilik jüri tarafından değerlendirildi.

Buna göre 5'nci sınıflar birincisi Ayşenur Demirci, 6'ncı sınıflar birincisi Elif Süner, 7'nci sınıflar birincisi Elif Karadağlı, 8'nci sınıflar birinci ise Buket Birimoğlu oldu. Yarışma hakkında bilgi veren Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Türkçe Zümre Başkanı Selim Demir, ?Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz ?Canım Öğretmenim' konulu yarışmaya öğrencilerimizin birbirinden güzel şiirler yazarak katılmaları bizleri duygulandırdı. Jüri üyeleri olarak, şiirler arasında eleme yapmakta çok zorlandık. Öylesine güzel yazılmış şiirler vardı ki tercih yapmak neredeyse imkânsızdı. Bütün öğrencilerimize, bizlere bu duygulu anları yaşattıkları için teşekkür ediyorum.? dedi.

Öğretmenler Günü'ne özel yapılan yarışmada birinci olan öğrenciler de derece elde ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber