Belediye Başkanı Fadıloğlu, emekli öğretmeni evinde ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmen Nihat Atsal'ı evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Güvenevler Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası emekli öğretmen Nihat Atsal'ı evinde ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmayan Başkan Fadıloğlu'nun çok mutlu ettiğini belirten Atsal, "35 yıllık eğitimci hayatımda çeşitli okullarda görev yaparak binlerce genç yetiştirdim. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatların yetişmesi için çok çaba sarf ettim. Ancak rahatsızlığım dolayısıyla eğitimcilik hayatımı 35 yıl sonrasında noktalamak zorunda kaldım. Yetiştirdiğim öğrencilerimden Allah razı olsun. Yapılan bu ziyaretle çok mutlu oldum.? dedi.

Başkan Fadıloğlu, "Anne ve babamızın bizim üzerimizde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerimizin de bizim üzerimizde o kadar hakkı var. Bu sene özellikle emekli olan Nihat Hocamızı ziyaret etmek istedik. Bir sağlık problemi vardı. Allah'a şükür şu an sağlığı yerinde. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrardan kutluyor ve kendilerine sağlık mutluluk diliyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber