Osmaniye polisi, Cumhuriyet Meydanı'nda aşure dağıttı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet Meydanı'nda aşure dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cuma namazı sonrası dağıtılan aşure ikramına İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hakan Özkan ile birlikte mülki erkan ve vatandaşlar katıldı.

Programda İl Müftüsü Ramazan Çortul'un yaptığı duanın ardından aşureler vatandaşlara ikram edildi. İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, ?Emniyet Müdürlüğü olarak her yıl Muharrem ayının 10'uncu günü kutlanan aşure gününe bizde Toplum destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzle beraber katılmış bulunuyoruz. Aşure dağıtımını geleneksel hale getirdik ve bu yıl 3'üncüsünü düzenliyoruz. Aşure gününü düzenlemedeki amacımız, halk polis ilişkileri açısından sevgi saygı, dayanışma birlik ve beraberliği pekiştirmek için gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Osmanlıoğlu Kuruyemiş'e teşekkür ediyorum. İnsanların birlik, beraberlik, kaynaşma ve kardeşliğe şuanda en çok ihtiyaç duyduğu günlerden biri ve kaynaşmaya vesile olması için bizde bu etkinlikleri polis teşkilatı olarak devam ettireceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri aşure pişirilen kazanların başına geçerek meydanda toplanan vatandaşlara aşure dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber