Doğalgaz dönüşümü süren okulda okulda ders işlenemiyor

Niğde'nin Bor ilçesinde faaliyet gösteren İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde doğalgaz dönüşüm çalışmaları nedeniyle ders işlenemiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 18:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Katı yakıtla ısıtılan okulda sürdürülen doğalgaz dönüşüm çalışmalarının kış gelmesine rağmen tamamlanamamasına tepki gösteren veliler, dönüşüm işlemlerini yapan ilgili firmayı yavaş çalışmakla suçladı.

İlçede sıcaklığın 0 derecelere düştüğünü ve yağışların başladığını belirten veliler, öğrencilerin son iki gündür çeşitli gerekçelerle evlerine gönderildiğini belirtti.

Öğretmenlerin kaloriferler yanmadığı için ders işlemediğini belirten veliler, "Bor İrfan İlk Teknik Endüstri Meslek Lisesi doğalgaz sistemine geçiyor. Aylar önce başlamasına rağmen, hala sisteme geçilemedi. Yaz boyu geçilemeyen doğalgaz sistemine ne hikmetse kış geldiği zaman geçilmeye karar verildi. Okulda kaloriferler yanmıyor. Bu soğukta çocuklarımız hasta oldu. Doğru düzgün ders işlenmiyor. Atölyeler buz gibi. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz pardösü ile ders yapıyordu ama son günlerde soğuklar iyice artınca çocuklarımızı evlerine gönderiyorlar, ders yapılmıyor. Bu durum çocukların devamsızlıklarına işlenecek mi yoksa işlenmeyecek mi? O da ayrı bir sorun. Okullar açıldığından beri doğru düzgün ders yapılmadı.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber