Tacizcisini öldürüp ikiye bölen kadının yargılanmasına başlandı

Sivas'ta, kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü adamı öldürüp iki ayrı parça halinde çöp konteynırına atan kadının yargılanmasına başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Ö.A.'yı öldürerek iki ayrı parçaya ayıran ve daha sonra çuval ile çöp konteynırına atan tutuklu sanık İ.Ş., olayı detaylarıyla anlattı. İ.Ş. duruşmada, Ö.A. ile yaklaşık 5 ay önce kolu kırılan eşini hastaneye götürdüklerinde tanıştıklarını söyleyerek, Ö.A.'nın kendisini aramaya başladığını iddia etti. İ.Ş.'nin ifadesinde, Ö. A.'dan bir miktar borç para aldığını söyleyerek, ?Para teklif etti, bu süreç boyunca çok kez beni telefonla aradı, telefonda sırnaşıkça hareketlerde bulundu, bana ilişkiye girmeyi teklif etti ancak hiçbir şekilde evime gelmedi, kendisiyle ilişkim olmadı? dedi.

İ.Ş., olayın olduğu gün eşinin iş arkadaşının kendisini aradığını ve Ö.A.'nın yanına gelerek verdiği borç parayı almak istediğini söylediğini belirtti. İ.Ş., ifadesine şöyle devam etti:

?Yarım saat, bir saat sonra Ö.A. beni telefonla aradı. Ben de parasını ayarlayıp kendisine vereceğimi söyledim. Sonra bir kez daha aradı, evime geleceğini söyledi. Ben de onunla konuşup ikna etmeyi düşündüğümden kendisini eve çağırdım. Saat 22.00 sıralarında eve geldi. Gelmeden önce ?Sigara alıp geleyim mi?' dedi, ben de 'olur' dedim ancak kendisinden bira alıp gelmesini istemedim. Kendisi poşetle eve geldi, biraz oturup konuştuk, para mevzusunun olmadığını, işe girince parayı ödeyeceğimi söyledim. Konuşması ve tavrı değişti, yanıma oturmak istedi, ayağa kalktım. Bana sarılmak istedi, ben onu bir hışımla itekledim. Bu itekleme sırasında yere düştü. Ben de odadan çıkıp mutfağa koştum. Mutfakta mermerin kenarında bıçak duruyordu, bıçağı aldım ve odaya girdik. Burada aramızda boğuşma oldu. Ö.A. benim bıçak bulunan elimi tuttu, ben de onun bileğini tutuyordum, bu sırada yere düştük. Düşünce benim bıçak bulunan elim boşta kaldı. Bıçağı iki kez sırtına vurdum, sonra geri çekildim. O da yüz üstü döndü, sendeleyip yere düştü. Korktum ve üçüncü bıçakla vurduğumu biliyorum. Ancak daha sonraki bıçak darbelerini nasıl meydana getirdiğimi hatırlamıyorum. Sonra Ö.A.'nın öldüğünden emin oldum. O anki psikolojimle, korkumla ne yapacağımı şaşırmıştım. Cesedi bütün olarak evden çıkarmaya çalıştım. Bunda başarılı olamadım, ceset ağır geldi. Banyoda olayda kullandığım bıçakla, cesedi karın boşluğundan kesip, omurgasına da bıçağı koyup, üzerine çekiç ile vurarak omurgayı kırdım. Cesedi karın bölgesinden ikiye ayırdım, daha sonra poşetlere ve çuvallara koyup apartmanın dışındaki çöp konteynerine attım. Sonra eve geldim. Evde bıraktığım izleri temizlediğimi hatırlıyorum. O akşam olayı kimseye anlatmadım, eşime de söylemedim. Eşime olayı 2 gün sonra anlattım. Olay sırasında eşim yola gitmişti. Evde benden başka kimse yoktu, olayı tek başıma gerçekleştirdim? dedi.

Alınan ifadenin ardından, görülen duruşma tanıkların da dinlenmesinin ardından ileri bir tarihe ertelendi.

19 Mayıs tarihinde meydana gelen olayda Ö.A. (47) için kayıp başvurusu yapılmış ve şahsın cesedi Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir çöplüğünde ikiye bölünmüş halde bulunmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber