5 yaşındaki kız çocuğunun darp edildiği iddiası

Konya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, gözünün altındaki morluklar nedeniyle hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğunun durumuyla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 23:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Müdürlüğü yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyon ve gazetelerde 5 yaşındaki F.H.B'nin durumuyla ilgili haberlerin çıkması üzerine harekete geçtiklerini bildirdi.

Daha önce de F.H.B'ye, kardeşine ve annesi Nefise B'ye gerekli desteği verdiklerini belirten yetkililer, ailenin yaşadığı merkez Selçuklu ilçesindeki eve gittiklerinde Nefise B'nin kapıyı açmadığını söyledi.

Polisle adrese gidilerek gerekenin yapılacağına dikkati çeken yetkililer, konuyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi.

Konya'da gözünün altında morluklar olan 5 yaşındaki F.H.B. adlı kız çocuğu, komşularının ihbarı üzerine hastaneye kaldırılmış, ifadesine başvurulan çocuğun annesi savcılığın talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Çanakkale'de yaşayan Nefise B'nin şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla Konya'ya taşındığı ve bir süre kadın sığınma evinde kaldığı öğrenilmişti.

Ayrıca Nefise B'nin, "Kızımla 7 yaşındaki oğlum kavga ediyordu. Ben sadece bir tane vurdum. Başını duvara çarptı. Bu hale ben getirmedim" diyerek kendisini savunduğu iddia edilmişti.

Muhabir: Metin Bolat

Yayıncı: Ahmet Kayır

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber