Şüpheli araç polisi alrma geçirdi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin durdurduğu araç içerisinde bulunan 3 kişiden ikisinin yaralama suçlaması ile arandığı tespit edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheliler gözaltına alınırken araç incelenmek üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Edinilen bilgilere göre İstanbul yönünden Çorlu`ya giriş yapan 44 NC 051 plakalı hususi kamyonet MOBESE kayıtlarında çalıntı olarak yer alınca ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri alarma geçti. İlçeye giriş yapan ve şehir merkezi yönünde ilerleyen aracı takibe alan polis ekipleri içerisinde 3 kişinin yer aldığı ve çalıntı kaydı bulunan aracı Çorlu Kapalı Cezaevi önünde durdurdu.

Polis ekiplerine aracın çalıntı olmadığını, kiralık olduğunu beyan eden şahıslar kira sözleşmelerini gösteremeyince polis ekipleri tarafından gözaltına alındılar. Araç içerisinde bulunan Ş.D. ve S.S.`nin yapılan kimlik kontrollerinde basit yaralama suçlaması ile arandıkları belirlendi. Şahıslar Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği`ne götürülerek gözaltına alınırken araç da emniyet müdürlüğü bahçesine çektirildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları incelemelerde Sivas ilinde yapılan change oto operasyonu ile ilgili olarak yaklaşık 15 aracın motor ve şase numaralarının aynı olduğunun tespit edilmesinin ardından Sivas Ağır Ceza Mahkemesi tarafından da bu motor ve şase numaralı araçlara el konma kararı verildiği, bu aracın da bir firmanın kiralık aracı olduğu ancak motor şase numarası tuttuğu için EDS`ler tarafından tespit edilerek polis ekipleri tarafından durdurulduğu belirtildi.

Araç içerisinde bulunan üç kişiden Ş.D. ve S.S. adlı iki kişinin basit yaralama suçundan mahkemeye ifade vermediklerinden ötürü yakalamalarının bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber