Hekimoğlu İsmail üniversite gençleri ile buluştu

Erzincan'ın yetiştirmiş olduğunu fikir insanı ve yazar Hekimoğlu İsmail, Erzincan'da üniversiteli gençlerle buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünlü Yazar Hekimoğlu İsmail, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

Erzincan Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından organize edilen ?Hekimoğlu İsmail Gençlerle Buluşuyor konulu konferans öncesinde yazar Hekimoğlu İsmail'e ?vefa ödülü' verildi. Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Burhan İşliyen, Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı İsmail Ildız, davetliler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Programda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan yazar Hekimoğlu İsmail, gençlere harama girmemelerini, helal işlerle meşgul olmaları tavsiyesinde bulundu. Gençlere namaz kılmalarını da öneren Hekimoğlu İsmail, kendi yaşantısından örnekler vererek istenildiğinde başarılmayacak bir şey olmadığına dikkati çekti.

Programın sonunda Hekimoğlu İsmail, okurları için kitaplarını imzaladı. Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından kendisine ?vefa ödülü' verildi.

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNE HER KONUDA YARDIMCI OLACAĞIZ

Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın kuruluş amacı çalışmaları hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı İsmail Ildız, vakfından çok yeni bir vakıf olduğunu vurgulayarak, "İlimizde eğitim, kültür faaliyetlerine yardımcı olmak, eğitim kültür faaliyetlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Erzincan'da üniversite gençliğine yardımcı olmak için çalışacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber