Eşekli eyleme Başkan Akaydın'dan ?eşek heykelli' cevap

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yürüyen merdiven çalışmadığı için eşekli eylem yapan Etiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk'e eşek heykeli hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etiler Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerindeki yürüyen merdiven, elektrik borcu nedeniyle geçen yıldan bu yana çalışmıyordu. Bu duruma tepki gösteren mahalle muhtarı Mehmet Öztürk ve mahalleli, yürüyen merdivenden eşek geçirerek eylem yapmıştı. Muhtar Öztürk'ün yaptığı eylem sonunda amacına ulaştı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, verdiği talimatla cadde üzerindeki 2 üst geçidin arızasını giderdi. Bugün yapılan açılışta Akaydın, mahalle muhtarı Öztürk'e eşek bir heykelcik hediye ederek, ?Daha önce elde olmayan nedenlerden ötürü merdivenlerin yapımı gecikti. Muhtarımız da bu arada bazı tatlı eylemlerde bulundu. Cadde üzerindeki 2 merdivene 1 milyon TL'nin üzerinde bir para harcanarak, merdivendeki Çin malı olan birçok parça, Türk malı olan kalite parçalarla değiştirildi. Arızalar giderildi. Muhtarımızın yaptığı eşekli eyleme nezire olarak biz de eşek bir heykelciği muhtara hediye ediyoruz.? dedi.

?Etiler merdiveni yürüdü, Hoca kalbimizde büyüdü' pankartını asan mahalle muhtarı ve sakinleri Başkan Akaydın'a teşekkür etti. Merdivenin tekrar faaliyete girmesi üzerine emekli din görevlisi Celil Özer dua etti, Başkan Akaydın ve çevredeki vatandaşlar ise ?amin' dedi.

Başkan Akaydın'a minnetlerini bildiren muhtar Öztürk ise, ?Bütün bu eylemlerde beni yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederim. Bu eylemi yaparken hayvan kullandığımız için 369 TL ceza almıştım. Benim amacım hayvanlara eziyet etmek değil, mağduriyetimizi anlatmaktı. Akaydın'a ilgisinden dolayı teşekkür ederim.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber