Afyonkarahisar'daki silahlı kavga

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, 5 Eylül'de bir restoranda meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin açılan davanın iddianamesi tamamlandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Dinar Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şekerci, iddianameyi tamamlayıp Dinar Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu.

İddianamede, restorana müşteri olarak gelen Abdullah ve Refik Uludağ kardeşler ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında "Yan bakma" meselesinden çıktığı öne sürülen tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtildi. İddianamede, iki kardeşin, darbedildikten sonra ayrıldıkları restorana tekrar dönerek tabanca ve tüfekle ateş açtıkları ifade edildi.

Savcı Şekerci, sanıklardan Abdullah Uludağ hakkında "Kasten öldürme" suçundan 2 kez müebbet, "Kasten yaralama" suçlarından 165 yıla kadar hapis, Refik Uludağ hakkında ise "Kasten yaralama" suçundan 45 yıla kadar hapis cezası istedi.

Cumhuriyet Savcısı Şekerci, restoran sahibi iki kişi ile iki garson hakkında ise "Yaralama" suçundan 6'şar yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti.

Dinar ilçesinde bir restoranda alkol alan Abdullah ve Refik Uludağ kardeşler, iş yeri sahipleriyle tartışmış, darbedilmeleri üzerine silahla ateş açmıştı. Olayda, restoranda müşteri olarak bulunan Mustafa Türk ve Önder Karaaslan hayatını kaybetmiş, 9 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz / Deniz Açık

Yayıncı: Murat Taydaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber