Aesob üyeleri e-ticareti öğrenecek

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), e-ticaretin üyeler arasında yaygınlaştırmak için Ekopazar Bilgi Teknolojileri firmasıyla seminer, eğitim ve bilgilendirme protokolü imzaladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB'a bağlı tüm odaların üyelerine e-ticaret, kurumsal web sitesi ve marka hakkında bilgilerin verileceği geniş çaplı bir eğitim programının başlatılacağını söyledi.

E-ticaretin üyeler arasında yaygınlaştırılabilmek için Ekopazar Bilgi Teknolojileri yazılım firmasının Antalya Bölge Bayii Sorumlusu İhsan Güçtekin ile anlaşma imzaladıklarını belirten Sevimçok, "Artık devir teknoloji devri ve bizlerde tüm esnaflar olarak çağın gerektirdiği tüm yenilikleri kullanarak mevcut pazar payımızı artırmak zorundayız. Günümüzde markanın önemi aşikardır ve e-ticaretin getirdiği avantajlarda göz ardı edilemeyecek kadar çoğalmıştır" dedi.

Eğitim süresince marka, e-ticaretin sağlayacağı faydaları seminerler vasıtasıyla tüm üyelerimizle paylaşacaklarını dile getirin Sevimçok, amaçlarının Antalya esnafını her anlamda daha güçlü ve daha bilinçli bir hale getirmek olduğunu bildirdi.

İhsan Güçtekin ise markanın iş hayatındaki öneminin daha da arttığını, KOSGEB'in küçük ve orta ölçekli işletmelere tanıtım desteği olarak 25 bin lira hibe kredi verdiğini ve bunun ilk şartının da hibe kredi vereceği şletmenin markasının oluşturulmasını istediği belirtti.

Güçtekin, esnafın e-ticaret ile yaptığı tüm el emeği ve sanayi ürünlerini sadece Antalya'ya değil tüm Türkiye'ye ve dünyaya pazarlayabileceklerini kaydetti.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber