27 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 27 Kasım 2012 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 15.30'da Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Burhaneddin Hakgüder ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 17.00'de TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ve Bilim Olimpiyatlarında başarı gösteren öğrencileri kabul edecek.

Bakanların ve bakan yardımcılarının faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 19.30'da Senegal Başbakanı Abdul Mbaye ile görüşecek, saat 20.00'de konuk Başbakan onuruna Rixos Ankara Oteli'nde verilecek akşam yemeğine katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 09.30'da JW Marriot Otel'de gerçekleştirilecek ''Çocuklara Yönelik Şiddetle Mücadele Konferansı''na katılacak.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 13.30'da 21. Dünya Büyükler Karate Şampiyonası'nda genel klasmanda dünya dördüncüsü olan Karate Milli Takımı'nı kabul edecek.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ?Geleneksel Ödül Töreni?ne katılacak. Tören saat 16.30'da başlayacak.

TBMM gündemi

- CHP Grup Toplantısı saat 13.30'da, MHP Grup Toplantısı saat 10.30'da, BDP Grup Toplantısı saat 12.30'da başlayacak.

- TBMM Genel Kurulu'nda saat 15.00'te kamu başdenetçisi seçimi yapılacak.

- TBMM Adalet Komisyonu, kamuoyunda ''ana dilde savunma hakkı'' olarak nitelenen tasarıyı görüşecek. Toplantı saat 15.30'da başlayacak.

- TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, saat 11.00'den itibaren rapor taslağı üzerindeki çalışmalarını sürdürecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gazi Üniversitesi Rektörü Süleyman Büyükberber, saat 14.00'te Kızılay Güvenpark'ta gerçekleştirilecek ?Geleneksel Aşure Günü? etkinliğinin açılışına katılacak.

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, saat 15.30'da güvenli internet hizmetinin 1. yıl dönümü kutlamalarına katılacak.

- TÜSİAD ve BM Nüfus Fonu, saat 09.00'da 2050'ye doğru Türkiye'yi bekleyen nüfus yapısının etkilerini değerlendirecek.

- Ankara Seymenler Kulübü Derneği, saat 19.30'da kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla Rixos Otel'de ?Büyük Ankara Gecesi? programı düzenleyecek.

- Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile genel merkez yönetim kurulu üyeleri, saat 11.00'de Abdi İpekçi Parkı'nda oturma eylemi başlatan öğretmenlere destek ziyaretinde bulunacak.

- Büro-Sen üyeleri, saat 12.30'da Adalet Bakanlığı istinaf mahkemeleri binası önünde basın açıklaması yapacak.

- SES Ankara Şubesi üyeleri, saat 12.30'da İbni Sina Hastanesi poliklinikler girişinde basın açıklaması yapacak.

- Bavyera Halk Müziği Topluluğu, saat 20.30'da Ankara Goethe Enstitüsü'nde konser verecek.

- Kolları olmayan ve sadece ayakları ile resim yapan sanatçı Ayşe Işık, saat 13.00'da ARMADA AVM'de canlı performans sergileyecek.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünde saat 10.00'da basın açıklaması düzenlenecek.

- Fatih Belediyesi, Mısır Çarşısı'nda saat 10.00'da, 40 bin kişilik aşure dağıtımı yapılacak.

- Köpek Balığı Dünyası Sergisi, Trump Mall Exhibition Cenetr'da saat 18.00'de verilecek kokteylle açılacak.

- TÜROFED Başkanı Osman Ayık, saat 10.30'da Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile Hindistan'da gerçekleştirilen Türkiye tanıtım günleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

- Tatile geldiği Antalya'dan ülkesine dönerken yanında götürmeye çalıştığı tarihi değeri bulunan taşla yakalanan İsviçre'nin Valais Kantonu Emniyet Müdürü Christian Varone'nin tutuksuz yargılandığı dava, 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------------------------

- Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu bugün yapılacak maçlarla start alacak, program şöyle:

13.00 Tokatspor - Mersi İdmanyurdu

15.30 Altay - Kayseri Erciyesspor

19.00 Galatasaray - Balıkesirspor

- Sultangazi Belediyesi, 50. Yıl Kültür Merkezi'nde saat 17.00'de, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın katılımıyla amatör spor kulüplerine malzeme dağıtacak.

- Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

- Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de basına kapalı antrenmanla sürdürecek.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Burhaneddin Hakgüder ve beraberindeki heyet ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ve bilim olimpiyatlarında başarı gösteren öğrencileri Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (15.30-17.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Azerbaycan ziyareti izleniyor. Çiçek, KEİPA 40. Genel Kurulu'na katılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya IV. Hükümetlerarası Yüksek Düzeyli Zirvesi'ne katılacak.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal Başbakanı Abdul Mbaye ile görüşecek. Arınç, konuk Başbakan onuruna Rixos Otel'de verilecek akşam yemeğine iştirak edecek. (19.30-20.00)

Meclis'te MHP, BDP ve CHP grupları toplanacak. (10.30-12.30-13.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Marriott Hotel'de düzenlenecek 'Çocuklara Yönelik Şiddet ile Mücadelede' konulu konferansa katılacak. (09.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Antalya Ticaret Sanayi Odası'nın geleneksel ödül törenine katılacak (16.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 21. Dünya Büyükler Karate Şampiyonası'nda 1 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazanarak genel klasmanda dünya dördüncüsü olan Karate Milli Takımı'nı kabul edecek. (13.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.00)

Rusya'da bir ressam yaşadığı binayı resim galerisine çevirdi. Girişinden çatısına kadar apartmanın tüm katlarını yağlı boya resimlerle süsleyen ressam, binayı kirletenleri engellemek için böyle bir yol izlediğini söyledi.

Suriye'de binlerce insanın ölümünden sorumlu tutulan Beşşar Esed'in kardeşi Mahir Esed'in, hayatta olduğu iddia ediliyor. Şam'da Ulusal Güvenlik Binası'na düzenlenen saldırıda Mahir Esed'in de öldüğü illeri sürülmüştü.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tokatspor - Mersin İdmanyurdu, Altay - Kayseri Erciyesspor ve Galatasaray ? Balıkesirspor karşı karşıya gelecek. (13.00-15.30-19.00)

Eski futbolcu Paskal Nouma, Vodafone Football Cup, ?Şehrin İçin Oyna? etkinlikleri kapsamında Adana'da basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber