KPSS alan değişikliği için son gün

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KPSS alan değişikliği için son gün

KPSS tercihleri 28 Kasım Çarşamba günü saat 23.59'da sona eriyor. Daha önceki yazılarımızda iki grupta yer alan adayların alan değişikliği yapabileceklerinin altını çizmiştik.

1- Çift diploma sahibi olan adaylar: En az iki diploması olup da KPSS'ye başvurduğu diploma üzerinden tercih yapmak istemeyen adaylar alanlarını değiştirebilirler. Detaylı bilgi için tıklayınız.

2- Lisans okurken ilişik keserek önlisans diploması alanlar: Lisans (4 yıllık) okurken en az iki yılını tamamladıktan sonra üniversiteden ayrılarak önlisans diploması alanların başvuru kodlarının 9005 olması ve tercihlerde sadece 3001 kodlarının olduğu kontenjanları tercih etmeleri gerekiyor. Aksi takdirde atamaları yapılmayacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bu iki grupta yer alarak mezun olduğu bölüm kodunu değiştirmek isteyen adaylar için başvurular bugün 17.00'da sona eriyor.

Tercih kılavuzunda alan değişikliği konusunda aşağıdaki ifade yer alıyor:

?Mezun olunan program/alan bilginizde değişiklik yapmak için ilgili resmi belge (diploma, öğrenci belgesi?vb.) ve bu kılavuzdaki ?Genel Amaçlı Dilekçe? örneği ile birlikte 27 Kasım 2012 günü saat 17:00'ye kadar SHDB KPSS Bürosuna ÖSYM'ye şahsen başvurunuz veya bu evrakın bir yakınınız aracılığı ile elden teslim edilmesini sağlayınız.?

Alan değişikliği için sadece ÖSYM merkez binasına başvuru yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Ayrıca genel amaçlı dilekçe örneği tercih kılavuzunun sonunda yer almaktadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber