Sarıkaya'da 'İlim ve Öğretmen' konuşuldu

Aktif Eğitimciler Sendikası Yozgat İl Temsilciliği tarafından Sarıkaya'da öğretmenlere yönelik ?İlim ve Öğretmen' konulu konferans verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıkaya Mehmet Oğulları Otelde düzenlenen Konferansa Sarıkaya Milli Eğitim Müdür Vekili Hıdır Okçu, öğretmenler ve konuşmacı olarak eğitimci- yazar Mehmet Üçler katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Turgut Hatipoğlu, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Hatioğlu, "Öğretmenlik mesleği kutsal mesleklerin başında gelmektedir. Öğretmenler Günü dolayısıyla birçok ilçemizde etkinlikler düzenledik. Sendika olarak öğretmenlerimizin istekleri doğrultusunda bu tür çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ayrıya üyelerimize yönelik yurdun çeşitli yerlerine kültürel geziler düzenliyoruz. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizi gününü kutluyorum." dedi.

Mehmet Üçler ise geleceğin teminatı olan gençlerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük emeği olduğunu söyledi. Üçler, "Öğretmen bir bilgi hazinesidir. Bu bilgileri öğrencilerine aşılamak için fedakarca özverili bir şekilde çalışmaktadır. Ne bir öğrencisinden ne de ailesinden her hangi bir beklenti içine girmeden sadece ve sadece çocukların başarısı için çalışmaktadır. Öğrencilerin başarılı olması nasıl ki ailesini mutlu ediyorsa o kadar da öğretmenini de mutlu etmektedir." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber