Sincan, Mamak, Yenimahalle belediyelerinin 2013 mali yılı bütçeleri kabul edildi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Sincan, Mamak ve Yenimahalle ilçe belediyelerinin 2013 mali yılı bütçelerini oy birliği ile kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis İkinci Başkan Vekili Davut Erdem yönetiminde kasım ayı olağan toplantılarını sürdüren Büyükşehir Belediye Meclisi Genel Kurulu'nda Sincan, Mamak ve Yenimahalle belediyelerinin 2013 mali yılı bütçeleri görüşüldü. Toplantıda, Sincan, Mamak ve Yenimahalle belediyelerinin tahmini bütçe rakamlarının genel kurulda teker teker okunarak oylanmasının ardından, söz konusu bütçeler meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Meclis üyelerine teşekkürlerini sunan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bütçelerin hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundular. Başkanlar, meclis üyelerinin tümünü ilçelerinde verecekleri bir yemeğe davet etti.

Kasım ayı meclis gündeminde Ankara Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ASKİ ve EGO ile 16 ilk kademe belediyesinin 2013 yılına ilişkin tahmini bütçelerinin görüşülerek oylanması öngörülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber