OMÜ, ilçelerde uzaktan eğitim sistemini tanıtıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)'ne bağlı Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu tarafından, 'Eğitimde Teknoloji Kullanımı-Uzaktan Eğitim' konulu konferans düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Sinema Salonu'nda düzenlenen konferansa, OMÜ Uzaktan Eğitim (UZEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk konuşmacı olarak katıldı. Teknolojinin ticaretten turizme kadar hayatımızın pek çok alanına girdiğini söyleyen Pamuk, eğitimin de bu süreçten etkilendiğini ve teknolojinin eğitim alanında da yerini aldığını söyledi. Konuşmasında uzaktan eğitimin örgün eğitime göre avantajlı ve dezavantajlı yönlerini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk, özellikle iş hayatında olan kişiler için uzaktan eğitimin pek çok fırsat sunduğunu ifade etti. UZEM'in uygulamalarından da söz eden Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk, öğrenci ve öğretim elemanlarından gelen soruları cevapladı, öğrencilerin dilek ve temennilerini dinledi ve uygulamada görülen bazı aksaklıkların zamanla düzeleceğini söyledi.

Konferans, Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yüksel ve Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı A. Doğukan Sarıyalçınkaya tarafından, Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk'a çiçek ve plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber