Halk Eğitim ve Yüksekokul işbirliğinde 20 kurs açılıyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü işbirliği ile üniversiteli gençlere yönelik olarak kurslar açmak için protokol imzalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, üniversitede okuyan öğrencilere yönelik olarak ücretsiz DGS, KPSS, İngilizce, diksiyon, tiyatro, voleybol, basketbol, hentbol, güreş, mehter takımı, semazen eğitimi, halk oyunları, takı yapımı, keman, gitar, fotoğraf, ebru, bilgisayar operatörlüğü, bağlama ve hızlı okuma kursu açılacak. Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Harun Topay ve Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu, açılması planlanan 20 kurs ile ilgili protokol imzaladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.Harun Topay, ?Tasarladığımız 20 kursun planlarını yaptık. Halk Eğitim Merkezi olarak yüksekokulda eğitim gören öğrencilere yönelik bu kurslara katılan kursiyerlerden ücret almayacağız. Kurs sonunda kursa katılanlara sertifika vereceğiz? dedi.

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu ise, ?Öğrencilerden oluşacak kursiyerlere sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yüksekokul olarak desteklemekteyiz.Yeterli öğrencilerimizin menfaatleri doğrultusunda kurslar olsun? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber