Öğrencilerden öğretmenlerine özel program

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde Oltu Ortaokulu öğrencileri Öğretmenler günü dolayısıyla hazırladıkları programda öğretmenlerine neşeli dakikalar yaşattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 10:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

24 Kasım Öğretmenler gününün hafta sonuna rastlamasından dolayı öğrenciler öğretmenler günlerini kutlayamadıklarını belirterek öğretmenlerine yönelik özel bir kutlama programı düzenlediler.

8.sınıf öğrencileri bir araya gelerek Fen Bilgisi ve Teknoloji Öğretmeni Sabriye Çelik, Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Bayrak ve Müzik Öğretmeni Hamza Çelik'ten yardım alarak kutlama programı düzenlediler.

Sunuculuğunu yine öğrencilerden Büşranur Aydın?ın yaptığı program Oltu Ortaokulu salonunda yapıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğretmenlerime mektup adlı yarışmada birinci olan Hacer Özdene Okul Müdürü Mevlüt Tolu birincilik ödülünü verdi.

Öğrencilerden Burçak Pişmiş'in ?Ben öğretmenim?, Büşra Kara'nın ?Öğretmen Olmak istiyorum? Hacer Özden'in ?Öğretmenim? isimli şiirleri okumasının ardından Batuhan Aydın ile Ömer Faruk Ay sazlarıyla öğretmen öğrenci atışması gösterisini sundular. Genç ozanlar taşlama örnekleriyle katılımcılardan yoğun alkış aldılar.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Bayrak'ın Muallim şarkısına okuldaki öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan bir klip hazırlan klip salondaki öğretmen ve öğrencilerden tam not aldı. Müzik öğretmeni Hamza Çelik'in hazırladığı okul korosunun solo ve koro halinde birbirinden güzel seslendirdiği türkülerle coşan Öğretmen ve öğrenciler program sonrası halay çekerek doyasıya eğlendiler.

Okul müdürü Mevlüt Tolu programda emeği geçen Öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek bundan sonra her ay bir müzik eğlence programı düzenleyerek öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak istediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber