Güven: Bitlis'teki stadyumdan herkes yararlanacak

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven Bitlis merkezde bulunan 8 Ağustos Şehir Stadyumu'nun bundan sonra sadece sporcuların kullandığı ya da maçların oynatıldığı bir alan olarak kalmayacağını halka açık spor aktivitelerinin yapıldığı bir alan haline geleceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis'te Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora ve sporcuya önem verdikleri kadar spor alanlarından halkında faydalanmasına önem verdiklerini belirten Muzaffer Güven, ?Bundan sonra 8 Ağustos Stadyumu'nda sadece maç oynanmakla kalmayacak maçların olmadığı günlerde stat spor aktivitelerinin yapılabileceği bir spor merkezi olacaktır.? dedi.

Stattaki kale direklerinin arka kısımlarına kurulan yürüyüş ve koşu parkurlarından sonra şimdi de jimnastik aletleri yerleştirdiklerini ifade eden Güven şöyle konuştu:

?Kale direkleri arkasına kurulan jimnastik aletleriyle stadyumumuzda daha çok spor faaliyetleri yapılamasını amaçlıyoruz. Bir yandan spor yapılırken diğer yandan spor branşlarının daha neşeli ve zevkli hale gelmesini sağlıyoruz. İlimizde bu tür yatırımlarımız devam edecektir. Tüm halkımızı tesislerimiz de spor yapmaya davet ediyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber