Hırsız, polisten kaçarken ayağını kırdı

Adana'da 16 ayrı yerden kasa çalan hırsız, son işinde polisten kaçarken 3 katlı evin damından düşerek ayağını kırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda kasa hırsızlığı yaptığı bildirilen Bedri A. vatandaşlar tarafından fark edilince 155'in aranmasıyla polisler tarafından girdiği evde sıkıştırıldı. Bedri A. polisi görünce kaçmaya çalışarak evin 3. kattaki damından atladı. Atlama sonucu ayağı kırılan zanlı kaçamayarak polisler tarafından yakalandı. Ayağı kırılan şahıs hastanede tedavi edildikten sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirildi. Burada sorgulanan şahsın kasa çalmak için çete kurduğu ve hırsızlık olaylarını hafta sonları, yağmurlu günlerde duvar delerek yaptıkları belirlendi.

Şahısla birlikte hırsızlık yaptıkları belirlenen ve yaşları küçük olan S.A., C.Y. ile kadın Gurbet A. yakalandı. Yapılan araştırmada zanlıların Adana ve başka illerde 16 kasayı duvar delerek çaldıkları ortaya çıktı. Zanlıların çaldıkları kasadan yaklaşık 500 bin liralık para ve altın aldıkları öğrenildi.

Ayağı kırılan Bedri A. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bedri A.'nın ayağı kırık olduğu için polis aracına getirilirken bir hayli zorlandı. Bedri A. "Hırsızlık yaptığıma ilk kez pişman oldum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber