Velilerden okullarını boyatan başkana teşekkür plaketi

Toroslar Akbelen Mahallesi'nde bulunan Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya okulun dış cephe boyaması ve fiziki yapısının güzelleştirilmesi konusunda gerçekleştirdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul Aile Birliği Başkanı Serdar Özgeylane, makamında ziyaret ettiği başkan Tuna'nın, okullarının fiziki yapısının değiştirilmesine yönelik çok büyük katkıları olduğunu belirtti. Özgeylane, Tuna'ya sadece kendilerinin değil ilçedeki tüm okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda sunduğu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hamit Tuna ise imkanları ölçüsünde okulların ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. Öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Tuna, eğitimle, bütün problemlerin çözülebileceğine inandığını aktardı. Başkan Hamit Tuna; ?Bölgemizde bulunan 80 okuldan bir tanesi de Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi. Bu yıl ilçemizdeki 22 okulun dış cephe boyasını yaptık. Okul aile birliği ile okul idarecilerinin başvuruları sonucu oluşturulan bir program dahilinde okulumuzun da dış cephe boyamasını yaptık." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber