Amerikalı polisten Türk meslektaşına teşekkür

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı bir polis, turist olarak geldiği Gaziantep'te kendisine yardımcı olan Türk meslektaşına teşekkür mektubu gönderdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Düztepe Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Sibel Karataş, Amerika'dan kente turist olarak gelen ve kendisine adres soran Güney Carolina Rock Hill Polis Departmanı'nda çavuş rütbesiyle görev yapan Kathy Harveston'a yardımcı oldu. Ülkesine dönen Amerikalı polis, meslektaşının bu yardımını unutmadı ve kendisine teşekkür etmek için mektup yazarak, hatıra rozeti gönderdi.

Polis memuru Serpil Karataş, ABD'li meslektaşının mektubundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Okyanusların bile" dostluğa engel olmadığını, Çavuş Harveston ile mail aracılığıyla güzel bir iletişim kurduğunu anlatan Karataş, "Yaşanan bu sıcak diyalogla Türk polisinin ne kadar misafirperver ve sıcakkanlı olduğunu göstermek istedim" şeklinde düşüncelerini aktardı.

Kathy Harveston'un gönderdiği mektup hakkında da bilgi veren Karataş, mektupta Kathy'nin kendisine teşekkür ettiğini, Gaziantep ve yemeklerini çok beğendiğini, Türkiye'yi ve Türk insanını da çok sevdiğini, en kısa zamanda tekrar Türkiye'ye gelmek istediğini belirttiğini kaydetti.

Muhabir: Zerin Özdilek / Sevil Çelik

Yayıncı: İsmail Fidan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber