İş adamları ve din görevlilerinden ?Salat-ü selam' kampanyası

Ankara'nın Polatlı İşadamları Derneği (POLİAD) ile ilçede görev yapan din görevlileri Mevlit Kandili öncesinde ?salavat' kampanyası başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İş adamları ve din görevlileri, Mevlit Kandili'ne kadar bir milyar salavata ulaşmayı hedefliyor. Din görevlileri, İşadamları Derneği tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte, cami cemaatine salâvat okutulması kararı alındı. Polatlı Din Görevlileri Derneği Başkanı Ekrem Topçu, ?Zaten insanımız Peygamberimiz (SAV)'e Salat-ü selam getiriyor. Ancak, bunu bir kampanya haline getirip herkese yaymak çok daha önemli. Bu konuda öncülük yapıp bizi bir araya getiren POLİAD yönetimine teşekkür ediyorum.? dedi.

Polatlı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Hasdoğan ise, inanan insanlar olarak Hz. Peygamber'e vefa borcu olduklarını söyledi.

Hasdoğan, ?Zira yaratılmamızın ve yaşatılmamızın vesilesi olan Efendimiz ahrette de yegane şefaatçimizdir. Biz, şimdiden Efendimiz'e adres bırakmalıyız. Sevenlerin sevdiklerine mesaj göndermesi gibi Kainatın Efendisi'ne mesaj gönderme sadedinde Salat-ü selam göndermeliyiz.? diye konuştu.

43 din görevlisinin katıldığı program Samanyolu televizyonunda yayınlanan, ?Yeşeren Düşler' belgeselinin izletilmesi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber