Zirve Gençlik, beden eğitimi öğretmenlerini bir araya getirdi

Kayseri'de faaliyet gösteren Zirve Gençlik ve Spor Kulübü'nün, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve hakemleri buluşturan programı yoğun ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yılın Nisan ayında kurulan Zirve Gençlik ve Spor Kulübü'nün düzenlediği etkinlikler sürüyor. Öğretmenler Günü'nde, öğretmenler arası satranç yarışması düzenleyen kulüp, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve hakemlerin katıldığı program, Akansu Koleji'nde yapıldı. Program, kolejin ikramı yemekle başladı. Yemeğin ardından konferans salonunda bir araya gelen sporculara hitaben konuşan Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zafer Dündar, Türkiye'deki spor tesisi yetersizliğine vurgu yaptı. Dündar, "Bizler ömrümüz loş, havasız, rutubetli bodrum katlarında sporcu yetiştirerek harcıyoruz. Eğer dayanışma içinde olursak Kayseri'de sporu daha iyi yerlere getirebiliriz.? dedi.

Çalışmalarında kendilerine destek veren Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne de teşekkür eden Dündar, öğretmenler arası satranç turnuvasında dereceye giren öğretmenlere de ödülleri verdi. Birinciye tablet, ikinciye navigasyon cihazı ve üçüncüye kol saati hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber