Niğde Belediyesi'nde QR KOD uygulaması

Niğde Belediyesi, önemli haber, foto galerileri ve haber videolarını artık vatandaşlarına QR koduyla ulaştırıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Niğde Belediyesi, QR kod uygulaması ile faaliyetlerini ve etkinliklerini daha yakından takip edilebilir hale getiriyor. Günümüzde mobil telefonlarının yaygınlaşması ile birlikte kullanılmaya başlanan QR Kod sayesinde Niğde Belediyesi tarafından dağıtımları yapılan dergi, bülten ve diğer fiziksel çıktılarda da yer alan proje, haber, v.b. etkinliklerin video ve içerikleri dijital ortamda rahatlıkla izlenebilecek.

İnsanların alışkanlıklarının sürekli değiştiği günümüzde artık kurumsal faaliyetlerin de bu değişim ve dönüşüme ayak uydurması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, dergi, bülten ve diğer somut çıktıların üzerinde bulunacak bu uygulama ile belediye faaliyetlerinin akıllı telefonlarla internette de rahatlıkla izlenebileceğini belirtti.

Bu yapının örnek olacağını belirten Başkan Akdoğan, teknolojinin ışık hızıyla ilerlediği dünyada teknolojik imkânlardan faydalanmanın kurumların hizmet çeşitliliği açısından önemli olduğunu vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber