Kuşadası'nda fırtına

Kuşadası Körfezi'ndeki lodos fırtınası, Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinde etkili oluyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fırtına nedeniyle, Kuşadası'nda araçlar devrildi ve ortaya inanılmaz manzaralar çıktı. Bu arada, ana su isale hattının patlamasıyla Kuşadası7nın bir bölümüne gece 24.00'den itibaren su verilemiyor.

Kuşadası Körfezi'nde akşam saatlerinde şiddetli yağmur ile birlikte şiddetini arttıran lodos fırtınası, Kuşadası'nda günlük yaşamı etkilemeye başladı. Şehir merkezinde ve sahil bölümünde daha çok etkili olan fırtınanın şiddetli yağmur ile birleşmesiyle dev dalgalar sahile vurmaya başladı. Fırtınanın etkili olduğu Kuşadası'nda Candan Tarhan Bulvarı'ndaki Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürlüğü binasının önünde araçlar devrildi.

- ANA SU BORUSU PATLADI

Yaklaşık 5 aracın zarar gördüğü olayın olduğu bölgede ayrıca Kuşadası'na içme suyu taşıyan ana isale hattı patladı. Ana borunun patlaması yüzünden gece 24.00'den itibaren Kuşadası'nın Türkmen, Bayraklıdede ve Ege Mahalleri'nin tamamı ile Salı Pazarı ve Sanayi Sitesi civarı ve İkiçeşmelik Mahallesi'nin üst bölümlerine zorunlu olarak su kesintisine gidildi. Kuşadası Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şiddetli yağmur ve fırtınaya rağmen ekiplerin sabaha kadar çalışarak, patlayan ana boruyu değiştireceği ve su kesintisi yapılan bölgelere öğleden önce su verilmeye başlanacağı duyuruldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber