Yaşlı kadını bileziklerini alıp yola attılar

Aksaray'da yaşlı bir kadının evine 'kiralamak için bakma' bahanesiyle giren 2 kişi, kadının kolundaki 5 bileziği gasp ederek kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, akşam saatlerinde Laleli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkezde kiralık bir evi bulunan 84 yaşındaki Nigari Ozan'ı telefonla arayan kişiler evi kiralamak istediklerini söyledi. Evi görmek isteyen şüpheliler Laleli Mahallesi'ne gelerek yaşlı kadına ulaştı. Otomobille gelerek yaşlı kadına evi görmek istediklerini belirten 1'i kadın 2 kişi, kadını da eve bakacağız bahanesi ile otomobile bindirerek mahalleden ayrıldı. Bir süre yaşlı kadını gezdiren şüpheliler kadının kolunda bulunan 5 adet altın bileziği alarak kadını otomobilden attılar. Çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile durum polise bildirilirken, polis ekipleri kısa sürede olay yerine intikal ederek yaşlı kadın ile birlikte çevreyi araştırdı. Doğu şiveli oldukları belirlenen şüphelilere rastlanmazken, polis tarafından kontrol için hastaneye getirilen yaşlı kadın yaşadığı olayı kameraya anlattı.

Kirada olan evinin önceki gün boşaldığını belirten Nigari Ozan, kiracıların çıkarken kiralık yazısı yazdıklarını belirterek, ?Beni telefonla aradılar. Evini tutmak istiyoruz dediler. Beş adet bileziğim vardı kolumda. Her biri 31 ve 32 gramdı? diye konuştu. Yaşlı kadın polis ekipleri tarafından evine götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber