SHÇEK Personeli Görevde Yükselme Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ekim 2005 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MADDE 1 ? 20/9/2005 tarihli ve 25942 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"Bu Yönetmelik kapsamında, bu maddenin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2) ve (3), (b) bendinin (1) numaralı alt bentlerinde sayılan kadrolar hariç olmak üzere görevde yükselme ve unvan değişikliğine tabi kadrolar aşağıda belirtilmiştir."

MADDE 2 ? Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin (a) bendinin (1) numaralı alt bendine "Hemşire (Lisans)" ibaresinden sonra gelmek üzere "Mühendis, Mimar" ibareleri eklenmiş, (ı) bendinin (1) numaralı alt bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve (i) bendine aşağıdaki (3) numaralı alt bent eklenmiştir.

"1) Kurumda Memur, Satınalma Memuru, Santral Memuru, Ambar Memuru, Veznedar, Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni veya Daktilograf olarak iki yıl hizmeti bulunmak,"

"3) Fakülte veya iki yıllık yüksek okulların birinden mezun olmak,"

MADDE 3 ? Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinin (1) numaralı alt bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"1) En az lise dengi mesleki veya teknik eğitim veren okulların ilgili bölümlerinden mezun olmak,"

Yürürlük

MADDE 4 ? Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 5 ? Bu Yönetmelik hükümlerini Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü yürütür.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber