Uşak Halk Eğitim Merkezi'ne dikiş makinesi desteği

Uşak Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nde dikiş kurslarının kalitesinin artması için aldığı 20 adet dikiş makinesi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu amaçla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen teslim törenine Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Sunal, Milli Eğitim müdür yardımcıları Veysel Sarı ve Latif Çağlayan, Halk Eğitim Merkezi öğreticileri ve kursiyerler katıldı.

Açılış konuşması yapan Müdür Sunal, bu tür yardımların kaliteli istihdam için önemli olduğuna dikkat çekti. Uşak Belediyesi'nin de bu bağlamda kendilerine destek olmaya devam ettiğini belirterek, ?Başka illerin Halk Eğitim merkezlerinde ve çeşitli noktalarında belediyeler tarafından yapılan çalışmaları gördüğümde gıpta ederdim. Şimdi aynı hassasiyetin ilimiz belediyesi tarafından gösterilmesi, bizler için mutluluk kaynağıdır.? dedi. Başkan Erdoğan da ellerinden geldiğinde kursların gelişimine katkı yapmaya çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, ?Mesleki kursların en iyi şekilde olmasını ve en iyi yerlere gelmesini gönülden istiyoruz. Kurslarımız, birçok vatandaşımızın kalifiye hale gelmesinin yanında Uşak'taki sektöre de önemli katkı sağlamaktadır. Özellikle kadınlarımızın meslek edinmesi bizler için önemlidir.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber