KASİF Genel Sekreter Bıyıklı: Beklentilerin üzerinde mal ve hizmet sunun

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF), işletmeleri, satış ve pazarlama kapasitelerini arttırmaları için seminer, panel ve konferanslarla bilgilendiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İrfan Derneği ile KASİF'in birlikte düzenlediği etkinlikte Genel Sekreter Yaşar Bıyıklı, müşterileri memnun etmenin yolunun, onlara beklentilerinin üzerinde mal ve hizmet sunmaktan geçtiğini söyledi.

Giresun'un Görele'de yapılan ?Müşteri İlişkileri' konulu seminerde KASİF Genel Sekreteri Bıyıklı, "Ürününüzü anlatırken gerçekçi olun. Beklentileri yüksek tutarak kendi ayağınıza kurşun sıkmayın. Müşterilerin işletmelerden beklentilerinin öncelik sırasına göre sıraladığımızda; işletmenin verdiği sözde durması, ürün kalitesi veya güvenilirliği ön plana çıkıyor. Bunlara zamanında teslimat, müşteri ile etkili bir iletişim kurulması, tüketicinin korunmasına özen gösterilmesini de ekleyebiliriz. Garanti, servis gibi satış sonrası hizmete önem verilmesi gerekiyor. Ödemelerde esneklik gösterilmesi, ürün ve hizmetleri hakkında müşteriyi sürekli bilgi verilmesi, işletme personelinin duyarlılığı ile kılık ve kıyafeti ile mekan tasarımı ve temizliği, özetle, size nasıl hizmet verilmesini istiyorsanız, siz de müşterilerinize öyle hizmet verin." dedi.

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı'nın konuşmacı olduğu konferansı Görele Belediye Başkan Vekili, Ticaret Borası Meclis Başkanı, çok sayıda esnaf, tüccar, işadamı ve çalışanlar dinledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber