Vali Yazıcı: Kamudan maaş alan herkes, mesaisini halk için harcamalıdır

Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat'ta görev yapan yerel basın mensupları ve ulusal ajans temsilcileri ile Şahin Tepesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Yazıcı, yaptığı konuşmada ilde göreve yeni başladığı günlerde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek hem tanışmak hem de Yozgat'ın sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. İki ayda bir gazetecilerle bir araya geleceklerini kaydeden Vali Yazıcı, "Bugün göreve başladığımızın 3'üncü ayını dolduruyoruz. Göreve başladığımızda, basın mensupları ile 2 ayda bir toplantı yapacağımızı söylemiştik. Bu da bu bağlamda ikinci toplantımız." dedi.

Kamu yönetici ve idarecilerin bir yerde ve yörede çalışıp hizmet etmek için devletten maaş alan insanların en büyük vazifesinin, mesaisini halk için harcaması olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Öncelikle gerek gazetelerdeki haber sütunlarında, gerekse köşelerinde ilimizin gelişip kalkınması için güncel haberlere yer vererek bizleri de aydınlatan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ben kendi adıma geçen bu süre zarfında sizlerin bu haber ve yazılarından fazlasıyla istifade ettiğimi belirtmek istiyorum. Hiç şüphesiz ki hepimizin ortak amacı ve gayesi, ilimizi daha da geliştirip kalkındırmaktır." diye konuştu.

"YOZGATLI DEVLET BÜYÜKLERİNDEN YARDIM İSTEYECEĞİZ"

Yozgat'ın kalkınması noktasında devletin önemli yerlerinde görev yapan bürokratlara müracaat ederek destek isteyeceklerini ifade eden Vali Yazıcı,"Yozgatlı olup önemli mevkilerde görev yapan devlet büyüklerimize müracaat ederek yapacağımız çalışmalarda destek ve katkılarını isteyeceğiz. Bu noktada zaten onlarda bizlere yardımcı oluyorlar. Bizler ilimizin gelişip kalkınmasını istiyorsak günlük işleri yapmak, kaçanı kovalamak, hazır önümüze gelen işlerimizi yapmaktan ziyade uzun vadeli planlar, projeler hazırlayarak hayata geçirmek durumundayız."ifadelerini kullandı.

Yozgat'ta uygulanması planlanan yeni projelerle ilin çehresinin değişeceğini söyleyen Vali Yazıcı, "Yapılması planlanan yeni hükümet konağı ve belediye binası, spor vadisi, hava alanı, ilimizin termal turizm potansiyeli ve bu yöndeki çalışmalar, ilimize ekonomik ve sosyal anlamda çok büyü katkı sağlayacak. Bilal Şahin Mahallesine yapılacak olan okul, yeni yapılacak olan cezaevi, çevre yolu, Yozgat Çamlığı Milli Parkı ve Milli Eğitim yatırımları da şehrimizin gelişmesinde önemli rol oynayacak." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber