Belediye meclisinde korsan üye

Sarıyer Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısı sırasında ilginç bir olay yaşandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Babaannesi Leyla Hastorun ile meclis toplantısının yapıldığı Kültür Merkezi salonuna gelen 2,5 yaşındaki Alican Hastorun, iki saatten fazla süren toplantıda sıkılınca, babaannesinin yanından ayrılıp, AK Parti grubuna ait meclis üyesi koltuğundan birine geçti ve burada oyun parkındaymış gibi rahat tavırlarla oynamaya başladı.

Sarıyer'deki Sarıyerevleri sitesinin içinde bulunduğu sorunu meclis üyelerine aktarmak için gelen grubun içinde bulunan babaanne Leyla Hastorun, torunu Alican'ı meclis üyelerinin arasından almak istediyse de başarılı olamadı.

Bu sırada Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Adnan Ayber kürsüden, ihalesi iptal edilen belediye hizmet binası inşaatı ile ilgili açıklama yapıyordu ve AK Partili meclis üyeleri de oturdukları yerden karşılık veriyordu. Yaşanan tartışmaya aldırış etmeyen Alican Torun ise sıkıntısını oturduğu koltukta kendince oynayarak atmaya çalışılıyordu.

Meclis Başkanvekili CHP'li Hüseyin Coşkun ile diğer meclis üyeleri ise Alican Torun'un bu sevimli davranışına müdahale etmeyerek, hoşgörüyle yaklaştılar..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber