Korsan elbisesiyle ilgi çeken esnaf satışlarını yüzde 30 arttırdı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir pazarcı, giydiği deniz korsanı ve otantik elbiselerle turistleri ilgi odağı oluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turizm şehri Manavgat semt pazarlarında sergi açan Erhan Uysal, giydiği deniz korsanı elbisesiyle turistlerin en fazla uğradığı esnaflardan biri haline geldi. Turistler, Uysal'dan butik ürünleri almanın yanı sıra hatıra fotoğrafı da çektiriyor.

Erhan Uysal, korsan elbiseli kostümüyle kendisiyle hatıra fotoğrafı çektiren başta Almanlar olmak üzere Hollanda, Belçika, İngiliz, Lüksemburg, Norveç, İsveç ve Danimarkalı 146 turiste fotoğrafları postayla gönderdiğini belirtti. Ürün satımında turistlerle korsan ve otantik elbise giyerek iletişime geçmenin daha kolay olduğunu belirten Uysal, hatıra fotoğrafı çektirmesi sayesinde de turistlerin yüzde 30'nun kendisinden ürün aldığını söyledi.

Uysal, "İyi derecede Almanca ve İngilizce biliyorum. Korsan elbisesine en fazla Alman, Hollanda, İngiliz ve İskandinav ülke turistleri ilgi gösteriyor. Ruslar fazla ilgi göstermiyor. Korsan elbisesi giydiğimde turistler tezgâha daha fazla geliyor. Farklı olma turistlerin hoşuna gidiyor. Bu durum satışlara da yüzde 30 oranında katkı sağlıyor. Aynı zamanda ülkeler arasında dostluk köprüsü kuruyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber