THY'de bileti erken alan ucuza uçacak...

Haber Giriş : 24 Ekim 2005 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

THY'nin önümüzdeki günlerde devreye sokacağı yeni anlayışı ilk olarak bilet fiyatlarını etkileyecek. Avrupa'da uygulanan ?Erken bilet alan ucuza alır' uygulaması devreye girecek.
BEŞ YILDIZLI KONFOR:
THY, bilet fiyatlarının haricinde kabin içi hizmet kalitesini de dünya standartlarının üzerine çıkartmayı planlıyor. Bunu da dünyanın seçkin havayolları şirketlerinin kullandığı 5 adet A-330 tipi uçağı filosuna ekleyerek gerçekleştirecek. Son teknoloji ile donatılmış, daha çok uzak mesafe yolculuklarında kullanılacak bu uçaklarda, isteyen yolcu yakınlarına kısa mesaj (SMS) geçebilecek. Uçaklarda isteyen yolcu istediği filmi izlerken, diğerleri sadece müzik dinleyebilecek.
YOLCU YERYÜZÜNÜ İZLEYECEK:
Bu uçakların en önemli özelliği ise, gökyüzünde yolculuk yaparken yeryüzünü izleme teknolojisine sahip olması. Bu uçaklarda aşağıyı merak eden yolcularda düşünülmüş. Uçağın altına yerleştirilen kamera ile, üstünden geçilen her nokta izlenebilecek. Tüm bunlar, her koltuğun önündeki dijital ekrandan yansıyacak.
KOTİL İDDİALI KONUŞTU:
THY Genel Müdürü Temel Kotil, THY'nin yeniden yapılanması ve filolarına katılacak yeni tip uçaklar hakkında hayli iddialı konuştu: ?Filomuza katılacak yeni uçaklarla sayılı devletler arasına gireceğiz. Bu uçakların en geç Nisan ayında filoya dahil olmasını bekliyoruz' Bu uçaklarla THY'nin dünya ölçeğinde çok farklı bir noktaya geleceğini vurgulayan Kotil, ?Yenilik 5 uçukla sınırlı kalmayacak. A-340 tipi 7 uçak Ocak ayından sonra bir ay arayla aynı standarda getirilecek.'

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber