Hasköylü öğrenciler ilk defa sinemada film seyretti

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü İlkokulu'nun öğretmenleri, hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş olan öğrencilerini film seyretmeye götürdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Minibüslerle il merkezine giden 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri, İstasyon Caddesi'ndeki bulunan özel bir eğlence merkezinde, sinemada film seyretme imkanı buldu.

İlkokulun 4. sınıf öğrencilerinden Cahit Geyik, sinemada film seyretmeyi daha önce çok merak ettiğini söyledi. Öğretmenleri sayesinde buna kavuştuğunu ve çok sevdiğini dile getirdi. Öğretmenlerini çok sevdiğini belirten 2. sınıf öğrencisi Melike Karadeniz de onlar sayesinde sinema özleminin giderildiğini ifade etti.

Karakütük Köyü İlkokulu Müdürü Yavuz Cebellioğlu, yaptığı açıklamada farklı bir faaliyet olarak öğrencileri sinemaya götürdüklerini söyledi. Öğrencilerinin hepsinin köyde yaşadığını kaydeden Müdür Cebellioğlu, "Birçoğu ilk defa Muş'a gelip sinema seyretti. Bu yolla sosyal, kültürel ve kişisel gelişmelerine katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz. İnşallah olumlu sonuçlar alarak motivasyonlarını arttırmış olacağız. Bu yolla başarılarının da artacağına inanıyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber