Şampiyon güreşçiler altınla ödüllendirildi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe; Türkiye, Avrupa ve dünya güreş şampiyonalarında dereceye giren Büyükşehir Belediyesporlu güreşçileri altınla ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Altepe, 2012 yılında Türkiye, Avrupa ve dünya gençler güreş şampiyonalarında birinci olan Mustafa Kaya, Türkiye ve Avrupa yıldızlar güreş şampiyonalarında birinci olan Barış Kaya ve Avrupa ve dünya yıldızlar güreş şampiyonalarında üçüncü olan Ahmet Uçar'ı ´başarılarından dolayı kutlayarak´ Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Şampiyon güreşçilerden Mustafa Kaya'ya 5, Barış Kaya'ya 3 ve Ahmet Uçar'a da 3 tam Cumhuriyet altını takan Başkan Altepe, gençlerden yeni başarılar beklediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Şube Sorumlusu Abdullah Karadağ, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanvekili İlhan Satık ve Kulüp Müdürü Taha Başparmak´ın da katıldığı törende konuşan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyespor´da faaliyet gösteren sporcuların elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını söyledi.

Şampiyon güreşçilerden önümüzdeki olimpiyatlarda da dereceler, birincilik beklediğini kaydeden Başkan Altepe, "Belediye yönetimi olarak güreşe özel önem veriyor ve bu konuda yapılacak yatırımlardan kaçınmıyoruz. İnşallah elbirliğinde bulunarak, sesimizi tüm dünyaya duyuracak ve olimpiyatlarda beklediğimiz başarılara ulaşacağız. Sizleri kutluyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyespor Güreş Şube Sorumlusu Abdullah Karadağ ise, kulüp bünyesinde faaliyet gösteren güreşçilerin aldıkları başarılar nedeniyle çok mutlu olduklarını ve gurur duyduklarını ifade etti. Karadağ, "Şampiyon güreşçilerimizin bundan sonra da yüzümüzü güldürecek sonuçlar alacağını umuyor, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber