Cumhuriyet parkının temizliğini robotlar yapıyor

Çorlu Belediyesi`nin prestijli projeleri arasında gösterilen ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile 1 Kasım Çorlu`nun Kurtuluş Bayramı törenleri kapsamında düzenlenen iki ayrı açılış töreni ile resmi açılışı gerçekleştirilen Havuzlar Cumhuriyet Parkında temizlik iş makineleri ve robotların katkıları ile yapılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2012 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Havuzlar Mevkiinde yer alan ve açıldığı günden bu yana barındırdığı temalı oyun parklarından ötürü çocuklar başta olmak üzere vatandaşların ilgi gösterdiği Cumhuriyet Parkının temizliği Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan ve kaldırımların temizliğinde kullanılan robotlarla yapılıyor. Cumhuriyet Parkı`nın granit bölümlerinde temizlik robotunun yardımıyla temizlik çalışması yürüten ekipler diğer bölümdeler de iş makinelerinin yardımıyla temizlik gerçekleştiriyorlar.

Park alanı içerisinde yer alan oturma grupları, kamelyalar ve bankların Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde belediye imkanları ile yapıldığını ayrıca park alanı içerisinde yer alan mevsimlik çiçeklerin de yine Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarında belediye imkanları ile yetiştirilerek toprakla buluşturularak Çorlu halkının beğenisine sunulduğunu belirten yetkililer park alanın düzenli kullanılmasını istediklerini belirttiler. Park alanı içerisinde yer alan oyun grupları ile oturma gruplarına zarar veren kişiler görüldüğünde park alanı içerisinde yer alan belediye görevlilerine bildirilmesini isteyen yetkililer, park alanının Çorlu halkına yaraşır bir şekilde tutulması için çaba harcandığını dile getirdiler.

Park alanına spor yapmak ve stres atarak dinlenmek maksadıyla geldiklerini kaydeden vatandaşlar da parkın korunması gerektiği fikrinde birleşiyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber