Öğrencilerin sürprizi muhtarın gözlerini doldurdu

Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yapımı tamamlanan halı sahaya çok sevinen öğrenciler, Köy Muhtarı Ahmet Demirci'yi ellerindeki iç içeklerle ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyüklerden bile beklenmeyecek bir davranışı öğrencilerden gören muhtar duygusal anlar yaşadı.

,Çiftlik köyünde çocukların ve gençlerin en büyük eksiklik olarak gördükleri halı sahanın yapımı tamamlandı. Halı sahanın yapılması dolayısıyla sürpriz yaparak bir çiçekle muhtara ziyarete giden öğrenciler köy muhtarının duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Çiftlik Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Veli İmir'in okul yönetimine ?Muhtarımıza halı saha yapması dolayısıyla teşekkür etmek istiyoruz. Bize yardımcı olur musunuz?? şeklinde müracaatı ile başlayan sürpriz ziyarete Okul Müdürü Ercan Arslan, Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Halil Samsa, Okul Aile Birliği Başkanı Muammer Tuğrul ile okulun 7. sınıf öğrencileri katıldı.

Köy Muhtarı Ahmet Demirci'ye teşekkürlerini çiçekle ifade eden öğrenci temsilcisi Veli İmir, ?Sayın Muhtarım bizi beton sahalardan, mahalle aralarından kurtardınız. Bizler şehirde ki çocuklara çok özeniyorduk. Bizim halı saha özlemimizi giderdiniz. Arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz? dedi.

Köy Muhtarı Ahmet Demirci de, öğrencilere gösterdikleri incelikten dolayı teşekkür ederken duygulu anlar yaşadı ve gözleri doldu. En büyük ve en doğru yatırımın çocuklara yapılması gerektiği bilinci ile hareket ettiğini belirten Muhtar Demirci, okul yönetimine, okul aile birliğine, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber