Baz istasyonu inşaatı mühürlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde mahallelerine baz istasyonu kurulmasını istemeyen vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde çalışma alanına girerek çalışmalara engel olmuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye ekipleri ise bu olaydan sonra yaptıkları inceleme sonrasında inşaatın ruhsatının olmadığının belirlemesi üzerine çalışma alanını mühürledi.

Ereğli' ye bağlı Kepez Mahallesi 1 Nolu Kayalık Sokak sakinleri yaklaşık 10 gün önce mahallelerinde kurulması planlanan baz istasyonunu engellemek amacıyla çalışma alanına girmiş ve çalışan işçilere engel olmuştu. Yaşanan bu olay sonrasında çalışma alanına gelen Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri çalışma alanının tuhsatının olmadığı tespit etmiş ve çalışmaları durdurmuştu. Yaklaşık 1 haftadır çalışmaların devam ettiği haberi üzerine sabah saatlerinde Polis eşliğinde çalışma alanına gelen Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri çalışma alanını mühürledi. Vatandaşın tepkisi arasında mühürlenen alanda çalışan işçilere alanda bulunan bütün malzemelerin direk de dahil olmak üzere kaldırılması talimatı verildi. Bunun üzerine işçiler, eşyalarını toplayarak alandan uzaklaştı. Mahalle sakinlerinden Fatma Can ?Burada baz istasyonunu kesinlikle istemiyoruz. Kurulmaması için de elimizden geleni yapacağız. Çoluk çocuğumuzun hastalık içinde boğulmak istemiyoruz." diyerek tepki gösterdi.

İnşaatın çalışma işleminin mühürlenmesinin ardından ekipler olay yerinden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber